Opiskelijabileet?!

Opiskelijabileet. Varmaan kaikilla on tullut vastaan niitä sekopäisiä tyyppejä haalarit päällä täynnä yhä erikoisempia merkkejä. Opiskelijaelämään kuuluu luonnollisesti myös se biletys, se on mahtava tapa bondata koulukavereiden kanssa paremmin ja tutustua myös muiden koulujen opiskelijoihin. Bileisiin osallistumalla saa myös kerättyä itselleen haalarimerkkejä, jotka voi ommella omiin haalareihin. Meillä on Laureassa liilat haalarit ja ollaan tässä opiskelun alusta ehditty jo ihan mukavasti merkkejä keräilemään. 

Itse olen päässyt osallistumaan tässä nyt muutamille approille ja esimerkiksi pikkujouluihin, joissa on päässyt kavereiden kanssa viettämään aikaa ja juhlimaan. Bileisiin voi osallistua myös, vaikka ei haluaisi juoda alkoholia. Kaikilla approilla on nykyään myös alkoholittomat juomavaihtoehdot, joista ihan yhtälailla saa suoritusleiman. Mun makuun nykyään opiskelijoiden biletyksestä uutisoidaan ja puhutaan turhan negatiiviseen sävyyn, sillä kukaan ei pakota ketään esimerkiksi juomaan, päinvastoin mahtavaa jos silti haluut tulla mukaan pitämään hauskaa! Opiskelijabileet on yks parhaista paikoista tutustua kavereihin vielä paremmin! 

Koronan seurauksena myös suurin osa tapahtumista on jouduttu perumaan, mikä on tosi harmillista. Onneksi kavereiden kesken voi sitten itse järkkäillä esim. kämppäapproja yms. niin pystyy silti viettämään aikaa kavereiden kanssa (tietenkin rajoitukset huomioiden). Toivottavasti tää korona helpottais jossain vaiheessa ja päästäisiin pitämään hauskaa hyvällä omatunnolla.

~ Wilma


Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit