Ketä nää tyypit on?

 


Wilma (ensimmäinen vas.)

Wilma on se, joka muistaa kaiken anatomian alueesta ekana. Asiaa tulee toisen perään ja tältä muidulta ei muuten lopu puheenaiheet kesken! Wilma haluaa limpparinsa hiilihapottomana (kyllä, luit oikein), kun luetaan porukalla Pepsi Maxin voimalla.

Wilma on kaiken kaikkiaan aivan mahtava fyssarin alku luistelijataustoineen ja valmennuskokemuksineen. Hän kaivaa repustaan ensin täytetyn reissumiesleivän ja sitten aletaan hommiin.

Toiset tekee mitä osaa, Wilma tekee mitä haluaa! Tämän naisen ystäväksi kannattaa pyrkiä, Wilma säteilee voimaa ja taatusti pitää huolen myös lähipiiristään. Wilman vanavedessä on mukava seilata koulua läpi, Wilma tarttuu opintoihin sellaisella megasuperhyper-draivilla, että kun vaan istuu vieressä ja kuuntelee pääsee läpi taatusti. Wilma on jäänmurtaja, me muut voidaan chillata rauhassa pikku pelastusveneessä joka roikkuu köyden päässä aluksen takana.

Eppu

Eppu vedettiin mukaan joukkoon, koska muilta loppui mielenkiinto ja kärsivällisyys yrittää pyöritellä Atlas Visible Body 3D -sovellusta läppärillä. Kaveri osasi polven ligamentit jo kouluun tullessa ja selittää asioita rauhallisesti silloin kun muut ovat aivan pihalla. Epusta näkyy ulospäin hiljainen tyyppi ja välillä voisi kuvitella, että äijä on ihan kuistilla, mutta älä anna ulkokuoren hämätä, sillä avatessaan suunsa äijältä tulee ihan next level tietämystä. 

Epun menestyksen salaisuus on youtube videot, joissa opetetaan anatomiaa ja fysiologiaa oikeilla ihmisruumiilla (aika ällöttävää katottavaa). Koulun jälkeen hän lähtee jenkkifutis- tai bänditreeneihin. Jatkuva jefu-rekry on päällä, rakkaudesta lajiin! 

Eppu sluibailee salaa opintopiireissä, useasti käynnissä on joku ihan muu peli kuin anatomian 3D, sudokujen täyttäminen toki on kehittävää, mikäpä siinä kun vitosia ropisee kuitenkin. Eppu tietää, että mimmit päpättää jos töitä ei palauteta ajallaan, sudokut takavarikoidaan taatusti jos alkaa hommat kasautumaan. Kovasti odotellaan, että päästään Epun enkelikuoroa kuuntelemaan joskus livenä!

Anniina

Anniinan sosiaalinen, suorapuheinen ja valtavan hauska persoona täyttää koko huoneen. Hänen vaatimuksensa anatomian tenttiin lukemisesta jokaisena päivänä saattoi ryhmän yhteen. Anniina keksii suurimman osan parhaista muistisäännöistä, jotka pelastavat tentissä. Anniina suhtautuu elämään rennosti, mutta hoitaa tarvittavat asiat kunnolla ja ajallaan. Tällä muijalla riittää myös huumoria koko ryhmän edestä eikä opiskelu ikinä oo siksi tylsää tän seurassa!

Anniinan polttoaineena toimivat banaanit, karkit ja Pepsi Max (satunnaisina päivinä myös pähkinät "auttamassa aivotyöskentelyä"). Hänen kokemuksensa työelämästä ja muustakin elämästä ovat korvaamattomia ja opettavaisia. Häntä kiinnostaa erityisesti äitiysfysioterapian opinnot ja muu toiminta lantion seudulla. 

Essi

Essi on se tyyppi joka sanoo kaikkeen aina innoissaan, joo, miettii hetken, läväyttää upeat silmänsä levälleen ja hihkasee uudelleen korkeammalta JOO! 

Essi kipittää lenkkejä säässä kuin säässä ja lähtee mukaan vaikka jenkkifutistreeneihin. Essi on aina innoissaan myös opiskelusta, aihe kuin aihe, Essi löytää siitä jotain mielenkiintoista… kunnes vastaan tulee eläin, silloin aivotoiminta lamaantuu ja Essi katoaa eläinkuplaan, jos käsillä on vaikka vahtimestarin koira, Essille on täysin turha koittaa keskustella. Tiukin paikka Essin opinnoissa onkin toistaiseksi ollut vierailija, jonka opaskoiraa ei saanut silittää.

Essin nälkäkiukkua on syytä varoa, jos luento venyy lounaan päälle on peto irti. Kun tällä mimmillä loppuu kärsivällisyys niin on turha aikailla, se taisi jo lähteä syömään ilman sua.

Yhteenvetona

Tää porukka on kokonaisuus neljästä hyvin erilaisesta persoonasta. Meiltä löytyy kaksi suorasanaisempaa tyyppiä, yksi kaikkien kaveri ja yksi, joka rauhoittelee koko ryhmää kun mennään vähän liian vauhdilla. Kaikki ei ehkä jaksais seurata meidän opintopiirejä, mutta onneks tässä porukassa kukaan ei tuomitse ja kaikki on valmiita ottamaan pikapäikkärit kampusparkin sohvalla tarpeen tullen, tai ainakaan ei tuomitse jos joku näin haluaa tehdä. 

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit